Super Comics

Nederlands grootste Comics platform

WandaVision Marvel Disney
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe trailer WandaVision is MEGA (spoiler alert)

Lees alsjeblieft niet verder als je geen spoilers wilt lezen. Tis duidelijk dat WandaVision Marvels keiharde comeback is na een verschrikkelijk Covid 2020 jaar. Op Rotten Tomatoes scoort het hoog, werd afgelopen week duidelijk het de meest populaire serie is over de gehele wereld. Zijn de “reaction”- Videos niet bij te benen. Elke aflevering wordt op youtube volledig geanalyseerd. Marvel heeft een keiharde hit in handen. Lees je nu verder dan zul je spoilers gaan lezen. U bent gewaarschuwd.

In de voorgaande afleveringen werd duidelijk dat Marvel een geniale manier heeft gevonden om de nieuwe karakters vanuit het Fox universum te introduceren. Ze begonnen met de Pietro uit het Fox universum. Duidelijk werd dat men duidelijk elementen uit het House of M verhaal pakken. Velen voorspelden voor die introductie al een komst van Magneto. Zij werden enigszins “teleurgesteld” omdat het Pietro was, de tweelingbroer van Wanda was. Echter Marvel slaat terug met een ultieme suggestie in de trailer van aflevering 7 die komende vrijdag moet gaan komen.

In de trailer zie je een silhouet van een man met een helm op. Dat zijn de kenmerkende omtrekken van vader Magneto. Zou hiermee House of M volledig gepakt worden? Wordt nu de echte vader van Wanda onthuld?