Super Comics

Nederlands grootste Comics platform

WandaVision Marvel Disney
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

WandaVision opent deuren voor Spinoff

Na een heel jaar wachten op wat Marvel beelden, zijn we dit jaar begonnen met WandaVision. Dat moest het startschot zijn voor al het Marvel geweld wat nog moet gaan komen. En wat voor een startschot. Op Rottentomatoes knalde de serie naar ratings van boven de 90% door de zogenaamde professionals, maar ook door kijkers zoals jij en ik werd de serie erg goed beoordeeld. Het mag ook wel, want met wat er allemaal nog gaat komen is het van belang dat de start goed is. Met de zeer eigenzinnige eerste 3 afleveringen zet Marvel dan ook een sterk staaltje serie neer, waar zelfs de VPRO hier in Nederland lovende kritieken over had.

Verder lezen mag, maar let op mogelijke spoilers komen er aan!

Nu de vierde aflevering op Disney+ staat,  zien we dat we de Sitcoms situatie verlaten en eindelijk ongeveer te zien krijgen wat er nu werkelijk aan de hand is. De nieuwe organisatie S.W.O.R.D. komt in beeld. Enkele oude bekenden van de voorgaande films (Captain Marvel en Thor) draven op. S.W.O.R.D. wordt zeer netjes opgezet en je bent eigenlijk meteen die andere organisatie S.H.I.E.L.D. vergeten.

Agents of S.H.I.E.L.D. was een andere serie. De bedoeling was dat deze serie eigenlijk naadloos overging van film naar serie en weer naar film. Echter dit is maar een paar keer gebeurd en daarna volgde de serie een eigen verhaallijn. Zelfs de BLIP uit Infinity War komt niet voorbij in de serie. Jammer, want agent Coulson had wat ons betreft vaker de cross over van film naar serie naar film mogen maken.

Nu S.W.O.R.D.  geïntroduceerd is in WandaVision, heeft Marvel weer de touwtjes in handen en kan hiervan een spinoff maken. Een spinoff zoals het bedoeld was met S.H.I.E.L.D. .

Wat vind jij? Moet Marvel de gelegenheid gebruiken om voor S.W.O.R.D. een eigen serie te maken? Laat het ons weten in de comments.