Super Comics

Nederlands grootste Comics platform

House of M
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

House of M

House of M gaat over het Utopia van Magneto. Hij heeft zich terug getrokken om zo geen confrontaties meer te hebben met de mensheid. Tegelijkertijd heeft hij meerdere helden meegenomen. Zijn dochter Wanda is met hem mee. Al snel blijkt dat House of M gemaakt is juist voor Wanda. Wanda werkt aan haar zelf ze heeft een zenuwinzinking gehad. Wat die zenuw inzinking voorstelde weet ze zelf niet meer en ze wordt dom gehouden door de mensen om haar heen. Een enkeling weet dit en speelt met de gedachten om het Wanda wel of niet te vertellen. Echter de gevolgen als Wanda het zou weten zouden mogelijk desastreus zijn.

Het gaat vaker in helden verhalen of men de waarheid wel of niet verteld. Beiden opties zijn slechte opties en je ziet dan in dit boek de helden, maar ook de vijanden worstelen wat te doen. Het gevaar Wanda is nog niet geweken, en wat als ze “ontwaakt” en niet meer stabiel blijft. Wat dan?

Dat spel dat men telkens moet overwegen wat te doen, de strijd tussen ja of nee, maakt dit boek erg interessant. Magneto die vadergevoelens uit en het eigenlijk ook niet meer weet. En Wanda die merkt dat er iets aan de hand is en dat wil achterhalen. Hoe meer ze dat doet, hoe instabieler ze wordt.

De tekeningen zijn gewoon van normaal niveau, dit boek moet het echt van het verhaal hebben.