Super Comics

Nederlands grootste Comics platform

Spider-Man_-No-Way-Home
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tobey Maquire en Andrew Garfield in Spiderman

“Huh wat hebben we iets gemist?? Heb je de nieuwe trailer gezien? We zagen de twee acteurs toch niet in de nieuwe trailer van Spiderman: No way home ? ” . We horen het je denken, maar als je goed luistert hoor je de bevestiging en zie je wat eigenaardigheden in de trailer.

De trailer was sowieso erg bijzonder. Nog nooit eerder was er zo’n grote rondom deze trailer. Er werd zelfs een aparte teaser gemaakt om deze trailer. De Hype is enorm groot rondom deze film. Vannacht om 01:00uur Nederlandse tijd zaten wij ook klaar en de trailer kreeg het voor elkaar om ons voor nu tevreden te stellen. Knap aangezien wereldwijd de verwachtingen hoog waren.

Terug naar acteurs die we niet zien of horen in de trailer. Laten we even analyseren. Dr Octavius valt Spiderman aan en komt er dan achter dat dit niet de Peter Parker is die hij kent. Daarmee bevestigd Dr Octavius het bestaan van een andere Peter Parker.

Maar wie echt goed KIJKT ziet even later in de trailer dat Sony en Marvel toch wat ge-edit hebben in de trailer. We skippen even naar het stukje waar Spiderman springt naar de slechteriken Elektro, Sandman en de Lizard. Duidelijk te zien is dat Spiderman springt naar de Sandman. Echter Elektro en de Lizard springen overduidelijk een andere richting in. Naar wat of beter gezegd Wie springen ze daar dan naar toe?

Sterker nog in een Aziatische versie van de trailer is zelfs nog te zien dat de Lizard een klap op vangt, terwijl er geen persoon voor hem is. Het grote vermoeden is dat daar Sony en Marvel , toch wel even After Effects hebben gebruikt om de twee andere acteurs, de andere Spidermannen, er uit te maskeren.

Daarbij qua verhaal zou het ook logisch zijn, waarom wel de slechteriken van andere Universums en waarom dan niet de Spidermans van die universums.

Met andere woorden, Tobey en Andrew zitten in de trailer, maar voor alsnog zien of horen we ze niet.