Super Comics

Nederlands grootste Comics platform

New_Mutants
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

The New Mutants Trailer

The New Mutants is een nieuwe film uit de stal van…… Ja eigenlijk van 20th Century Fox Studios. Echter we weten allemaal het verhaal van Disney en Fox. Fox is opgeslokt door Disney. Het project van deze film begon al in 2014. Het was de bedoeling dat deze film in het X-men universum zou passen en het zou zelfs een trilogy worden. Echter alles duurde zo lang, dat de film uiteindelijk in 2018 uitgebracht zou gaan worden. Echter toen de film bijna af was, bleek dat de makers totaal niet blij waren met het resultaat, dus er zouden nieuwe opnames gemaakt worden.

Eind 2018 bleek dat Disney bezig was met de overname van Fox, dus kwam de film weer stil te liggen. Nu zou de film uitgebracht worden in 2020 en wel op 3 april. Velen waren verbaasd, omdat het onder de naam van Disney zou vallen en dit toch echt een horrorfilm was. Toch wilde Kevin Feige de film uitbrengen, hij vond hem goed genoeg.
Totdat Covid-19 om de hoek kwam kijken, de film is wederom uitgesteld. Ook hierbij is de kans aanwezig dat Disney uiteindelijk gaat besluiten dat de film rechtstreeks via streaming te zien zal zijn.