Super Comics

Nederlands grootste Comics platform

Rocket Raccoon
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Rocket van Guardians of the Galaxy gaat mogelijk ook dood

Er zijn wat geruchten rondom de film die nog lang niet in productie is:”Guardians of the Galaxy 3″. Onlangs was er een vraag en antwoord sessie met James Gunn, de regisseur van de trilogy. In deze sessie vroeg iemand of “Lylla” en “Kamaria” in de film zouden te zien zijn. Lylla zou een karakter zijn waar Rocket een hechte band mee krijgt en Kamaria is de dochter van Drax die kennelijk dan toch in leven zou zijn. James Gunn antwoordde niet afwijzend, wat hij vrijwel altijd wel doet bij vragen die qua antwoord negatief zijn.

Daarbij zou een twitter account genaamd “Roger Wardell” gepost hebben dat de maker van Rocket, The High Evolutionary heet, dat Rocket ook een liefdes relatie krijgt met Lylla. Drax zijn dochter gaat zien en dat Nebula en Star Lord dichter tot elkaar groeien.
Het account heeft eerder dingen laten lekken van de andere MCU films. Al deze informatie zijn achteraf 100% correct geweest. Combineer dat met de antwoorden van James Gunn en de waarheid is erg dichtbij.

Daarbij gaf James Gunn in het verleden al aan dat deel 3 veel meer om Rocket Raccoon zou gaan draaien. Hij wilde zijn verhaallijn die al sinds deel 1 begon afronden. In het engels heet dat: To FINISH his storyarc. Daarbij gaat hij zijn maker ontmoeten: “The High Evolutionary”.

Dit alles wijst er op dat Rocket waarschijnlijk dood zal gaan. Eén geruststelling, het zal pas over een lange tijd gaan gebeuren, immers alle films worden uitgesteld. Deze film zou pas ergens in 2022 of 2023 komen, dus er is nog tijd om aan het idee te gaan wennen.