Super Comics

Nederlands grootste Comics platform

Marvel Karakters
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Marvel Cinematic Universe wat nog gaat komen

Het jaar 2020 was en is een zeer vreemd jaar. Het was het jaar na de afsluiting van fase 3. Thanos is geweest, alles is veranderd wat nu? Maar ook deed Covid-19 haar intrede. De wereld stond en staat op zijn kop. Films en series van Marvel werden om de beurt uitgesteld. We maken toch nog even het lijstje hoe het eigenlijk zou zijn. Let op dit zijn de bevestigde namen.

Films Fase 4
Black Widow (2020)
We gaan terug in de tijd, net na Captain America: Civil War. Natasha Romanoff is op de vlucht voor de regering en gaat terug naar haar verleden. Ze gaat terug naar de plek waar ze alles leerde nog voordat ze een Avenger was. Daar moet Natasha het aangaan met haar verleden.

The Eternals (2021)
Je dacht dat de Avengers de sterkste helden waren? Nee hoor, leuk team, maar de echte krachten liggen bij The Eternals. Oude buitenaardse die stiekem al duizenden jaren op de aarden woonden. Na alle tumolt met Thanos in EndGame is het tijd voor The Eternals om te voorschijn te komen. Want de aarde krijgt bezoek van een eeuwenoude vijand, The Deviants.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021)
In de jaren 70 ontstond dit karakter. Shang Chi is een specialist in de Oosterse vechtkunst. In de comics had hij geen speciale krachten zoals bijvoorbeeld Iron Fist dat heeft. Later kreeg hij de vaardigheid om zichzelf te verdubbelen. In de film zouden we eindelijk de echte Mandarin van The Ten Rings te zien krijgen.

Spider-Man 3 (2021)
Welk verhaal hier verteld gaat worden is onduidelijk. Duidelijk was wel dat dit om flink wat geld ging, want Marvel en Sony hadden hier flink wat gesteggel over. De geruchten gaan dat juist hier te maken gaat krijgen met de Sinister Six.

Thor: Love and Thunder (2022)
Hier is nog niks over bekend behalve dan dezelfde regisseur, Taika Waititti, deze taak weer op zich gaat nemen. Waititti heeft de Thor franchise weer op niveau gebracht.

Doctor Strange: The Multiverse of Madness
Het tweede deel van het wat zweverige aspect van de MCU. Het verhaal is nog niet duidelijk, maar al wel is duidelijk dat met name de serie WandaVision de aanleiding van de film zal zijn. Voor degene die een soort van spoiler willen. We verwachten een gedeelte van de comic Avengers Disassembled terug te zien in WandaVision en Doktor Strange: The Multiverse of Madness.

 

Films Fase 4
Black Panther II (2022)
Nog niks over bekend

Captain Marvel 2 (2022)
Nog niks over bekend

Antman 3
Nog niet bevestigd

Blade
Nog niet bevestigd

Fantastic Four
Nog niet bevestigd

Guardians of the Galaxy vol 3
Wel bevestigd, James Gunn zal ook terug komen als regisseur. Wanneer deze gaat uitkomen is niet bekend.

 

 

Series
The Falcon and the Winter Soldier (2020)
Het einde van Endgame was met name zoetsappig, maar schepte ook verwachtingen. Met deze serie op Disney+ worden die verwachtingen verder uitgewerkt.

WandaVision (2020)
Hiermee gaat Marvel iets raars doen. Ze gaan een sitcom combineren met een actie serie. Of is er iets anders aan de hand. Wie de boeken heeft gelezen weet wat er aan de hand is. Deze serie zou de direct aanleiding voor Doktor Strange: The Multiverse of Madness

Loki (2021)
In de film Endgame zie je Loki ineens verdwijnen. Waar is hij heen, en is hij nu goed of is hij echt de God van bedriegen. We zien het in zijn eigen serie.

What if…? (2021)
Deze serie staat los van het MCU of toch niet. Wat zou er gebeuren als niet Steve Rogers het schild had gekregen, maar Peter Parker. In deze serie gaan ze op zulke situaties in.

Hawkeye (2022)
Nog niks over bekend

Ms. Marvel(2022)
Nog niks over bekend, maar Ms. Marvel is de eerste Islamitische superheld

Moon Knight (2022)
Nog niks over bekend

She Hulk (2022)
Nog niks over bekend.