Super Comics

Nederlands grootste Comics platform

Guardians_of_the_Galaxy
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hoe zit het met Guardians of the Galaxy 3

Nu vele films rondom comic boeken worden uitgesteld, rijst de vraag hoe het nu zit met Guardians of the Galaxy 3. Dat is ook wel logisch. Fans weten ongeveer wat ze kunnen verwachten bij een dergelijke film als deze, terwijl alle andere nog niet echt bekend zijn bij het grote publiek, of hadden bij deel 1 nog niet alle fans mee.

Guardians of the Galaxy heeft de fans al gewonnen, men kon niet wachten totdat deel 3 gemaakt kon gaan worden. Kevin Feige teasde dan ook vorig jaar de film. Echter toen kwam de regisseur van de eerste 2 delen onder vuur te liggen. James Gunn werd ontslagen door Disney, om vervolgens een half jaar later weer aangenomen te worden. De regisseur had inmiddels voor de “concurrent” DC een ander project aangenomen. Gunn werkt momenteel aan The Suicide Squad deel 2.

Door het corona virus schuift die film ook door, waardoor ook Guardians of the Galaxy ook later van start kan. Origineel zou de film een release datum hebben ergens in 2022. De DC film zou uitkomen op 6 augustus 2021. Zoals gezegd zou dit verschoven kunnen worden.

De film zou zich gaan afspelen na 10 jaar MCU, dus na Avengers End Game. Het is ook wel logisch, want in de film End Game wordt een mooi begin afgetrapt met andere karakters in het team. De vraag is dan ook of de naam Guardians of the Galaxy wordt aangehouden.

Deel 3 is onderdeel van de trilogie die James Gunn voor ogen had. In de eerste 2 films is de grote vijand al geïntroduceerd. Weliswaar erg verborgen, maar hij was er toch. In deel 1 stond de capsule van Adam Warlock bij de verzameling van de Collector, en in deel 2 was er een duidelijke after credits scene met de capsule waar ADAM werd gemaakt.

Het gaat echter wel in tegen de grote vijand die in fase 4 en 5 wordt opgezet. Daar zou Galactus de grote eindbaas gaan worden. Hoe Adam Warlock in dat verhaal past is nog niet duidelijk.

Voor nu is het duidelijk, we moeten afwachten en het doen met de huidige films.