Super Comics

Nederlands grootste Comics platform

Deadpool
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deadpool Kills the Fox Marvel Universe

Het internet stond op zijn kop, althans als je in comics en films geïnteresseerd bent. Zoals altijd lekt er weer iemand wat informatie en iedereen duikt daarboven op, zo ook wij. Echter eerlijk gezegd nemen wij dit nieuws met een korrel zout. Vorig jaar zou namelijk Ryan Reynolds het idee geopperd hebben om een verfilming te maken van Deadpool Kills the Marvel Universe. Dit idee zou hij bij Kevin Feige  neergelegd hebben. Dat zou ook de reden zijn waarom Patrick Stewart en Hugh Jackman gevraagd werden om hun rol nog 1 maal te spelen. Het zou dan een symbolische film worden waarbij alle Fox Marvel karakters om het leven gebracht zouden worden.

Het idee dat dit boek verfilmd zou worden, zou werkelijk waar geweldig zijn, maar we beseffen ons ook dat dit dan een 16+ film zou moeten zijn, want een 13+ onder Disney zou met dit verhaal absoluut niet kunnen.

Het meest merkwaardige zou zijn, dat Michael Bay de regisseur zou moeten worden. Dit is de reden waarom wij vraagtekens stellen. Marvel staat er om bekend om een goede werksfeer te willen hebben. Dat is al vaker de reden geweest waarom acteurs bijvoorbeeld hun rol verloren omdat ze niet konden samenwerken. Michael Bay staat niet bekend als de meest makkelijke regisseur om mee te werken.

Wat vind jij van het idee? Moet Deadpool er op los gaan hakken om al onze andere helden om het leven te brengen?